Ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους διαστημικούς Κβαρατσχέλια - Όσιμεν.

Ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους διαστημικούς Κβαρατσχέλια – Όσιμεν ενώ συνέκρινε τον Γεωργιανό με τον θρυλικό Τζορτζ Μπεστ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζενάρο Γκατούζο:

«Βλέποντας τον Κβαρατσχέλια, είναι σαν να βλέπω ξανά τον Τζορτζ Μπεστ. Κάνει εκπληκτικά πράγματα με απίστευτη ταχύτητα. Η Νάπολι είναι μία ομάδα που με ενθουσιάζει πολύ, παίζει ονειρεμένο ποδόσφαιρο.

Ο Όσιμεν τα είχε πάει καλά στην Λιλ και ο Τζουντόλι έκανε σπουδαία κίνηση με το να τον πάρει στην Νάπολι. Όταν ήμουν εκεί προπονητής τον στερήθηκα αρκετούς μήνες λόγω τραυματισμού και μας κόστισε η απουσία του.

Είναι πολύ γρήγορος και διαθέτει τεχνική. Η Νάπολι δεν είναι πάντως μόνο ο Κβαρατσχέλια ή ο Όσιμεν, υπάρχει και ο Λομπότκα που από την εποχή που ήμουν εγώ στο σύλλογο έδινε τον καλύτερο εαυτό του».

Όσο για την κλήρωση που έφερε αντιμέτωπες τις Νάπολι και Μίλαν τόνισε:

«Η Νάπολι παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο εδώ και δύο χρόνια αλλά στην Ευρώπη τα ματς είναι διαφορετικά. Θα είναι ένα ανοιχτό ματς. Είναι λογικό για την Νάπολι να έχει τώρα νοοτροπία νικητή, παίζουν ήρεμα και εκφράζουν το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!