Η «As» άσκησε σκληρή κριτική προς τον Καρίμ Μπενζεμά για την απόδοση του στο Clasico και τον βαθμολόγησε με 0/10.

Η νίκη της Μπαρτσελόνα στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης την φέρνει μία… ανάσα από τον τίτλο καθώς η διαφορά των δυο ομάδων αυξήθηκε στους 12 βαθμούς. Μάλιστα, η «As» άσκησε σκληρή κριτική προς τον Καρίμ Μπενζεμά για την απόδοση του στο Clasico.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η «As» για την απόδοση του Καρίμ Μπενζεμά:

«Πάλι αόρατος. Τίποτα. Είναι… χιλιόμετρα μακριά από τις καλές εμφανίσεις που του χάρισαν την Χρυσή Μπάλα. Τον βλέπουμε χωρίς ρυθμό, αργό. Αν η Ρεάλ κερδίσει ξανά τον Μπενζεμά, τότε θα έχει ξανά έναν θησαυρό. Βαθμολογία: 0/10».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!