Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, παρά το γεγονός πως οι «πράσινοι» μείωσαν στον πόντο στο τέλος.

«Μην κρυβόμαστε, δεν υπήρχε μεγάλη βαθμολογική σημασία,» δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού και εξήγησε πως ο δικός του στόχος σε αυτό το παιχνίδι ήταν να μοιράσει τον χρόνο και να δώσει ρυθμό στον Σλούκα που ήταν εκτός στα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας επισήμανε:

«Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Ενώ οδηγούσαμε το σκορ κοντά σε διψήφια διαφορά σε όλο σχεδόν το ματς, στο τέλος έγινε ντέρμπι από κάποιες κακές αποφάσεις μας και από κάποια μεγάλα σουτ του αντιπάλου. Ο Παναθηναϊκός έδειξε επιμονή για να παλέψει μέχρι το τέλος και μπράβο του.

Σε γενικές γραμμές το ελέγξαμε, μην κρυβόμαστε, δεν υπήρχε μεγάλη βαθμολογική σημασία. Θέλαμε να μοιράσουμε το χρόνο και να δώσουμε ρυθμό στον Σλούκα. Κερδίσαμε, ήταν και θέμα γοήτρου. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάμε μέχρι τέλους με την ίδια διάθεση και με το ίδιο κίνητρο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!