Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στα μεταγραφικά πλάνα της Άρσεναλ πριν καλά καλά μπει η άνοιξη και θέλει παίκτη της Μίλαν ενόψει του καλοκαιριού.

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στα μεταγραφικά πλάνα της Άρσεναλ πριν καλά καλά μπει η άνοιξη.

Οι διοικούντες της Άρσεναλ έχοντας δει την ομάδα να πηγαίνει εξαιρετικά τη φετινή χρονιά, θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιδόσεις αυτές.

Στο πλαίσιο αυτό, οι άνθρωποι των «κανονιέρηδων» έχουν δώσει το «πράσινο φως» στον Αρτέτα να οργανώσει τα μεταγραφικά «θέλω» ενόψει του καλοκαιριού.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως αναφέρει το Calciomercatoweb, η Άρσεναλ επιθυμεί να κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση του μέσου της Μίλαν, Ισμαέλ Μπενασέρ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Άρσεναλ είναι διατεθειμένη να συμπεριλάβει στο πλαίσιο της συμφωνίας και τον επί του παρόντος δανεικό επιθετικό Folarin Balogun, προκειμένου να πείσει τη Μίλαν.

Φυσικά, τα σενάρια αυτά δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα και οι δύο πλευρές αναμένεται να έρθουν σε επαφή σύντομα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!