NBA: Παρά το γεγονός ότι έλειπαν οι ΛεΜπρον Τζέϊμς και Λούκα Ντόντσιτς, Λέικερς και Μάβερικς έδωσαν παράσταση, που έκλεψε το Ντάλας.

Παρά το γεγονός ότι από το παρκέ έλειπαν οι ΛεΜπρον Τζέϊμς και Λούκα Ντόντσιτς, η αναμέτρηση των Λέικερς με τους Μάβερικς, ήταν συναρπαστική και κρίθηκε στον πόντο, με νικητές 111-110 τους φιλοξενούμενους από το Ντάλας, χάρη σε buzzer-beater του Μαξ Κλέμπερ.

Κορυφαίος του αγώνα, ήταν ο Καϊρί Ίρβινγκ, ο οποίος πέτυχε 38 πόντους και στην τελευταία φάση του αγώνα, έδωσε ασίστ στον Γερμανό άσο, που σκόραρε σε «νεκρό χρόνο» και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Μάβερικς

Πολύ καλή απόδοση για τους νικητές, είχαν οι Τιμ Χάρνταγουεϊ και Κρίστιαν Γουντ, με 12 πόντους έκαστος, ενώ από τους γηπεδούχους, ο Αντονι Ντέιβις, σημείωσε 26 πόντους και «μάζεψε» 10 ριμπάουντ, ο Οστιν Ριβς, πέτυχε 16 πόντους και ο Ντένις Σρέντερ 15 πόντους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA

Σάρλοτ-Φιλαδέλφεια 82-121

Κλίβελαντ-Ουάσινγκτον 117-94

Ατλάντα-Γκόλντεν Στέιτ 127-119

Σικάγο-Μινεσότα 139-131 (παρ.)

Χιούστον-Νέα Ορλεάνη 114-112

Σαν Αντόνιο-Μέμφις 120-126 (παρ.)

Πόρτλαντ-Βοστώνη 112-126

ΛΑ Λέικερς-Ντάλας 110-111

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!