Απίστευτος, τρομερός και ιστορικός Αλεξάντρ Λακαζέτ.

Απίστευτος, τρομερός και ιστορικός Αλεξάντρ Λακαζέτ.

Ο παίκτης της Λιόν βρήκε δίχτυα κόντρα στη Ναντ, φτάνοντας τα 150 γκολ φορώντας τη φανέλα της. Έτσι, ξεπέρασε τον Μπερνάρ Λακόμπ στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πλέον, έχει μπροστά του μόνο τον Ντι Ναλό, όμως μοιάζει απίθανο να ξεπεράσει τα 222 γκολ που είχε σημειώσει.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.