Ενοχλημένος με τον τρόπο που χρησιμοποιείται από τον Εργκίν Αταμάν είναι ο Σέιν Λάρκιν.

Η Εφές γνώρισε μία «σκληρή» ήττα από την Παρτιζάν μέσα στην Τουρκία και πλέον απομακρύνεται από τον δρόμο της «οκτάδας». Η ήττα αυτή είναι λογικό να δημιουργήσει αρκετές εντάσεις. Ο Σέιν Λάρκιν τα έβαλε για πρώτη φορά δημόσια με τον Εργκίν Αταμάν, για να δείξει την ενόχλησή του σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιείται στους αγώνες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα ο Σέιν Λάρκιν ανέφερε:

«Στο σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν, έπαιξα 22 λεπτά. Και στα τελευταία τρία ήμουν εκτός. Με ενδιαφέρει μόνο η ομάδα, θέλω να κερδίζω, αλλά αυτό διαλύει το μυαλό μου. Ένας συμπαίκτης μου ήταν -19 στην κατηγορία +/-, όμως εκείνος έπαιξε 38 λεπτά! Δώσε μου χρόνο για να βελτιώσω τα νούμερά μου, γιατί θα το κάνω. Τα μεγάλα ματς χρειάζονται μεγάλους παίκτες».

Ο παίκτης στον οποίο αναφέρεται ο Λάρκιν είναι ο Κλάιμπερν και πλέον στο στρατόπεδο της τουρκικής ομάδααας επικρατεί αναβρασμός.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!