Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στα ΜΜΕ για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις και αναφέρθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στα ΜΜΕ για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις, τονίζοντας πως η πρώτη θέση στη βαθμολογία δεν επηρεάζει την ομάδα τους.

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή πρώτος: «Το ότι είμαστε πρώτοι δεν μας επηρεάζει σε κάτι. Φυσικά μας χαροποιεί, αποτελεί μια ανταμοιβή της δουλειάς που κάνουμε στο γήπεδο. Από κει και πέρα, όμως, έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη δύσκολη αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις, σε μια πολύ δυνατή έδρα. Η αντίπαλός μας ‘καίγεται’ για το αποτέλεσμα, καθώς παλεύει για μια θέση στην 8άδα. Όμως, και εμείς δεν πάμε αδιάφοροι, ούτε και ήμασταν ποτέ αδιάφοροι σε κάποιο ματς. Πάμε να δώσουμε το 100/100 μας για να πάρουμε τη νίκη και να διατηρηθούμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για το προφίλ της λιθουανικής ομάδας: «Είναι πολύ σκληρή ομάδα. Σίγουρα θα πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια και τον ρυθμό που θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν. Αν παίξουμε σκληρά, όπως έχουμε κάνει στα περισσότερα παιχνίδια μέχρι τώρα, πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά».

Για τους φίλους του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν στο Κάουνας: «Άλλο ένα ταξίδι με τον κόσμο μας! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι φίλαθλοί μας ταξιδεύουν μαζί μας και μας στηρίζουν. Ελπίζω να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ένα ακόμα διπλό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!