Ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-0 την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 3-0 σετ και κατέκτησε το Challenge Cup - Τρίτος ευρωπαϊκός τίτλος για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της Ευρώπης. Οι «ερυθρόλευκοι» του Αλμπέρτο Τζουλιάνι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και κατέκτησαν τον τρίτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας τους.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού γέμισαν το ΣΕΦ, δημιούργησαν μία συγκλονιστική ατμόσφαιρα και βοήθησαν ώστε η ομάδα τους να φτάσει στη νίκη.

Πρώτος σκόρερ ο Κουμεντάκης με 13, Γκουσταβάο, 11, Στερν 11, Ιντάλγκο 10.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ελληνική ομάδα μπήκα από την αρχή δυνατά στην αναμέτρηση και κατέκτησε εύκολα το πρώτο σετ με 25-16. Στο δεύτερο σετ οι Ισραηλινοί έμεναν κοντά στο σκορ (17-16) αλλά σε εκείνο το σημείο η ομάδα του Τζουλιάνι πάτησε το… γκάζι και με συνεχόμενους πόντους πήρε μία διαφορά ασφαλείας (20-16) και έκλεισε την υπόθεση τίτλος (25-21).

Το τρίτο σετ ήταν πια τυπική διαδικασία, αλλά ο Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη με 3-0 κατακτώντας το τρίτο σετ με 25-16.

MVP του μεγάλου τελικού αναδείχθηκε ο Ντράγκαν Τράβιτσα.

Τα σετ: 3-0 (25-16, 25-21, 25-16) σε 74′
Οι συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Αλμπέρτο Τζουλιάνι): Παγένκ 7, Στερν 11, Γκουσταβάο 11, Κουμεντάκης 13, Τράβιτσα 3, Ιντάλγκο 10 / Τζιάβρας, Χάσμπαλα, Δαλακούρας.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Γκαλ Γκαλίλι): Ιγκέσιας, Μπάτσκαλα 3, Γκράσο 7, Σαφόνοφ 10, Φόιερ 1, Σοκόλοφ 2 / Άιζενμπεργκ, Μπούργκι, Μοτόρνι, Μάρον, Χόροβιτζ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!