Οι οπαδοί της Παναχαϊκής εξέδωσαν ανακοίνωση για τα τεκταινόμενα στη διοίκηση και τα προβλήματα που παραμένουν.

Οι οπαδοί Nortenos της Παναχαϊκής εξέδωσαν ανακοίνωση κατά της διοίκησης καθώς οι παίκτες αγωνίζονται αλλά παραμένουν απλήρωτοι και πως η υπάρχουσα κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι οπαδοί Nortenos της Παναχαϊκής:

«Σήμα, παίκτες και κόσμος!!! Αυτό το τρίπτυχο, θυμίζει ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ. Παίκτες απλήρωτοι, υπό την απειλή εξώσεων και κομμένων ρευμάτων, βυθισμένοι στην αβεβαιότητα, τιμούν την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ. Την τιμούν, μέσα από έναν κυκεώνα προβλημάτων και την έχουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Για την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, τον κόσμο της και την αξιοπρέπεια τους!!!

Σε αντίθεση με την αξιοπρέπεια των παικτών, υπάρχει η αναξιοπιστία της Διοίκησης. Μια Διοίκηση που πήρε δωρεάν την ομάδα, που γνώριζε τις υποχρεώσεις και κατέρρευσε εδώ και πέντε μήνες. Η αστεία επικοινωνιακή της προσπάθεια, ότι όλα βαίνουν καλώς συνετρίβη, από την πραγματικότητα.

Το ψέμα, έχει κοντά ποδάρια. Η φαυλότητα, το ψέμα και η ανεπάρκεια έχει φέρει την κατάσταση, ένα βήμα πριν την καταστροφή. Ένας εκ των ιδιοκτητών, θρασύς και εκτός τόπου και χρόνου, βγάζει story στα Social, και πανηγυρίζει την χτεσινή νίκη, την ώρα που άπαντες είναι απλήρωτοι επί πεντάμηνο. Αδίστακτοι, ανεύθυνοι και επικίνδυνοι!!!

Αφού, δεν έχει η ΠΑΕ τα cojones να ευχαριστήσει τους παίκτες, που υπερβάλλουν εαυτούς και συνεχίζουν να διαφημίζουν πανελλαδικά την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, θα το κάνουμε εμείς, όπως το κάναμε και χτες. Σας ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό σας και είμαστε δίπλα σας!

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, δεν μπορεί να προχωρήσει με το παρόν Διοικητικό καθεστώς. Έχει πλήρη αδυναμία να ανταποκριθεί στα βασικά. Με ένα από τα καλύτερα ρόστερ, των τελευταίων ετών και δεν έχει ικανούς ανθρώπους να κλείσουν έστω μια χορηγία, τόσους μήνες. Γνώριζαν, ότι πάμε στο γκρεμό αλλά αρκέστηκαν να κατηγορούν τους πάντες εκτός των υπαιτίων.
Δηλαδή, τους ίδιους!!!

Η μόνη λύση, είναι να κάνουν το ελάχιστο. Το ελάχιστο είναι, να βρουν μια τίμια διαδοχή κατάσταση, ώστε μην ξαναζήσουμε μαύρες μέρες. Αν έχουν ίχνος σεβασμού, προς την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, ήρθε η στιγμή να το αποδείξουν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!