Ο Μίτσελ τόνισε πως η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ είναι μία απάντηση που δίνει ο Ολυμπιακός εδώ και αρκετό καιρό.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 της ΑΕΚ στην OPAP Arena και ο Μίτσελ τόνισε στην COSMOTE TV πως πρόκειται για μία νίκη που άξιζε για την ομάδα και πως είναι μία απάντηση που δίνει η ομάδα εδώ αρκετό καιρό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίτσελ:

Για το ματς:

«Παίξαμε απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα, αυτό δίνει αξία στη νίκη μας. Το αξίζαμε και πήραμε μία μεγάλη νίκη».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος:

«Αυτό που άλλαξε είναι οι καταφέραμε να βγούμε στις αντεπιθέσεις. Στο πρώτο μέρος χάναμε την μπάλα στην πρώτη μπαλιά, γιατί μας πίεζε η ΑΕΚ ψηλά. Αυτό άλλαξε στο δεύτερο μέρος, βγήκαμε αρκετές φορές και καταφέραμε να σκοράρουμε».

Για το αν ήταν απάντηση:

«Είναι μία απάντηση που δίνει η ομάδα εδώ αρκετό καιρό. Η ομάδα προσπαθεί, εξαρτάται από αυτά που συμβαίνουν στη βαθμολογία, εξαρτάται και από αποφάσεις διαιτητών, όπως και σήμερα πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους. Βρίσκεται κοντά στον στόχο της και προσπαθεί να ακολουθήσει τον δρόμο που πρέπει».

Για τη συνέχεια:

«Συνεχίζουνε να υπάρχουν τέσσερις ομάδες που προσπαθούν για το πρωτάθλημα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!