Για τον πρώην συμπαίκτη του στους Φιλαδέλφεια Σίξερς, Ματίς Τάιμπουλ και τα σχόλια που κάνει, μίλησε ο Τζοέλ Εμπίιντ.

Για τον πρώην συμπαίκτη του στους Φιλαδέλφεια Σίξερς, Ματίς Τάιμπουλ και τα σχόλια που κάνει, μίλησε ο σέντερ της ομάδας, Τζοέλ Εμπίιντ.

«Τον αγαπούσα όσο καιρό ήταν εδώ. Του είπα ότι δεν είμαι χαρούμενος με τα σχόλια που έκανε τελευταία. Βέβαια, καταλαβαίνω το πως το να παίζεις στους Φιλαδέλφεια Σίξερς δεν είναι τόσο εύκολο», ανέφερε αρχικά ο Εμπίντ και πρόσθεσε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Υπάρχει μεγάλη πίεση στην ομάδα. Κάθε χρόνο όλοι περιμένουν να νικάς. Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες και δεν είναι σίγουρο πως μπορούν όλοι να τις αντέξουν».

Κάπου εδώ να θυμίσουμε πως η Φιλαδέλφεια είχε στείλει με trade τον Τάιμπουλ στο Πόρτλαντ, σε μια τετραπλή ανταλλαγή που πήραν επίσης μέρος οι Νιου Γιορκ Νικς και οι Σάρλοτ Χόρνετς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!