Ο Στεφ Κάρι βγήκε για ακόμα μια φορά μπροστά και με ρεσιτάλ ευστοχίας πήρε μόνος τη νίκη για τους Ουόριορς κόντρα στους Μπακς.

Ο Στεφ Κάρι σημείωσε 20 από τους 36 πόντους του στα τελευταία 1:51 λεπτά της κανονικής διάρκειας και την παράταση, οδηγώντας το Γκόλντεν Στέιτ σε νίκη με 125-116 επί των Μιλγουόκι Μπακς, που αγωνίστηκαν-και-στο Σαν Φρανσίσκο χωρίς τον-τραυματία- Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Στεφ Κάρι πήρε πάνω του ένα παιχνίδι στο οποίο οι Ουόριορς έμειναν πίσω με 108-100 με 2:05 να απομένουν, μετά από ένα τρίποντο του Τζο Ινγκλς των Μπακς, κυριαρχώντας στην παράταση, έχοντας δίπλα του και τον Τόμπσον (σημείωσε 22 πόντους), προκειμένου να φτάσει το Γκόλντεν Στέιτ στην έβδομη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του.

Ο Μπρουκ Λόπεζ και ο Κρις Μίντλετον είχαν από 19 πόντους ο καθένας για το Μιλγουόκι, το οποίο επιζητούσε την τρίτη σερί νίκη του από τότε που παίζει χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!