Ο ρεπόρτερ Σαμ Σμιθ αποκάλυψε μία άγνωστη ιστορία με πρωταγωνιστές τον Μάικλ Τζόρνταν και έναν πρώην συμπαίκτη του στους Μπουλς.

Στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, οτιδήποτε αφορά τον μύθο ονόματι Μάικλ Τζόρνταν «πουλάει» σαν… τρελό και οι ακυκλοφόρητες ιστορίες είναι κάτι σαν λαϊκοί θρύλοι για τον «MJ23».

Ο ρεπόρτερ της εφημερίδας “Chicago Tribune”, Σαμ Σμιθ αποκάλυψε μία τέτοια άγνωστη ιστορία με πρωταγωνιστές τον παλαίμαχο σέντερ των Σικάγο Μπουλς, Μπιλ Κάρτραϊτ και τον Μάικλ Τζόρνταν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Μάικλ διαρκώς έκανε τη ζωή του Κάρτραϊτ δύσκολη μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες τους στα αποδυτήρια. Τότε ο Κάρτραϊτ τον πήρε λίγο πιο πέρα και τον απείλησε πως αν ξανακάνει κάτι παρόμοιο, δεν θα ξαναπαίξει μπάσκετ, γιατί θα του έσπαγε και τα δύο πόδια», αποκάλυψε ο Σαμ Σμιθ.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι παρόμοιο αφού είναι πασίγνωστο πως οι δύο άνδρες δεν τα πήγαιναν καθόλου κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους και εν τέλει ο Κάρτραϊτ αποχώρησε από τους Μπουλς το 1994, μετά από τρεις κατακτήσεις πρωταθλημάτων. Τζόρνταν

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!