Ο Γκράχαμ Πότερ παραδέχθηκε ότι η κατάσταση μεταξύ της Τσέλσι και του Μέισον Μάουντ είναι "περίπλοκη" προς το παρόν.

Ο Γκράχαμ Πότερ παραδέχθηκε ότι η κατάσταση μεταξύ της Τσέλσι και του Μέισον Μάουντ είναι “περίπλοκη”, καθώς οι συζητήσεις για το συμβόλαιο καθυστερούν και το ενδιαφέρον για τον παίκτη αυξάνεται.

Το τρέχον συμβόλαιο του 24χρονου μεσοεπιθετικού λήγει το 2024 και ακόμη δεν έχει σημειωθεί πρόοδος για ανανέωση. Αυτό έχει οδηγήσει τις Λίβερπουλ, Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να περιμένουν με ανυπομονησία στα παρασκήνια για μια πιθανή μετακίνηση το καλοκαίρι.

Ο Πότερ παραδέχτηκε ότι θα ήθελε ο Μάουντ να παραμείνει στον σύλλογο σε προσωπικό επίπεδο, αν και επιμένει ότι είναι καλύτερο να αφήσει τις δύο πλευρές να διευθετήσουν μια συμφωνία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Τελικά αυτό είναι μεταξύ του συλλόγου και του Μέισον», δήλωσε ο προπονητής της Τσέλσι σε συνέντευξη Τύπου.

«Έχω μιλήσει μαζί του πολλές φορές για την κατάστασή του, το ποδόσφαιρο και τη ζωή γενικά. Τα συναισθήματά μου για τον Μέισον είναι ξεκάθαρα. Είναι καταρχήν ένας φανταστικός άνθρωπος, αλλά μερικές φορές συμβαίνουν άλλα πράγματα. Είναι απλά περίπλοκα και είναι καλύτερο να μιλήσω λίγο γι’ αυτό, να τους αφήσω να συνεχίσουν να αποφασίζουν τι είναι σωστό και για τις δύο πλευρές.

»Δεν είμαι αφελής. Ξέρω ότι είναι μια σημαντική στιγμή γι’ αυτόν και ζητά ένα σημαντικό συμβόλαιο. Αυτά τα πράγματα πρέπει να είναι σωστά διευθετημένα γι’ αυτόν και την οικογένειά του. Είναι σημαντικό να πάρει μια απόφαση σε αυτή τη βάση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!