Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Σακίλ Ο'Νιλ συνέχισαν το τρολάρισμα στον Κέντρικ Πέρκινς για τη δήλωση του για τους λευκούς MVP με μοναδικό τρόπο.

Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Σακίλ Ο’Νιλ έδωσαν το δικό τους μοναδικό στυλ στο τρολάρισμα που γίνεται τις τελευταίες ημέρες στον Κέντρικ Πέρκινς για τη δήλωση του για τους λευκούς MVP.

«Νομίζω πως οι Μπακς θα κερδίσουν την Ανατολική Περιφέρεια. Ο Γιάννης για μένα είναι ο MVP», δήλωσε ο Σακίλ Ο’Νιλ για τον τίτλο του κορυφαίου της regular season.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αμέσως μετά τη δήλωση του «Shaq», ήρθε η απάντηση του Τσαρλς Μπάρκλεϊ που είχε καθαρό αποδέκτη τον Πέρκινς:

«Ψηφίζεις τον Γιάννη απλά και μόνο επειδή είναι μαύρος», σημείωσε ο Μπάρκλεϊ.

Να θυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες ο Πέρκινς σε σχόλιό του στο ESPN είχε δηλώσει πως ο Νίκολα Γιόκιτς κέρδισε το βραβείο του MVP τα δύο προηγούμενα χρόνια γιατί τον ψηφίζουν μόνο λευκοί.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!