Ο Σέρχιο Ράμος διέψευσε ότι έβρισε την Παρί Σεν Ζερμέν στον αγωνιστικό χώρο, όταν αυτή αποκλείστηκε από την Μπάγερν στο Champions League.

Ο Σέρχιο Ράμος διέψευσε ότι έβρισε την Παρί Σεν Ζερμέν στον αγωνιστικό χώρο, όταν αυτή αποκλείστηκε από την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League.

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέρρευσε για άλλη μια φορά στη μεγαλύτερη σκηνή της Ευρώπης, καθώς η Μπάγερν Μονάχου την νίκησε και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Και καθώς οι κάμερες έκαναν ζουμ στον απογοητευμένο Σέρχιο Ράμος, τον έπιασαν να μιλάει στον εαυτό του μέσα από τα δόντια του. Ενώ στα ρεπορτάζ αρχικά αναφέρθηκε ότι βρίζει την ίδια του την ομάδα- ο ίδιος το διέψευσε.

Ο Σέρχιο Ράμος απέρριψε τα δημοσιεύματα με δήλωσή του στο Twitter:

«Συνήθως δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα, αλλά δεν θέλω να αποδεχτώ κάτι που δεν συνέβη. Σε καμία περίπτωση δεν λέω Παρί, κάνω έναν ήχο απογοήτευσης “πσσς” ή “πφφ” στο πλαίσιο μιας έκφρασης (χοντροκομμένης, ομολογουμένως) που έχουμε συνηθίσει να λέμε στο ποδόσφαιρο. Ας μην εφευρίσκουμε, ας μην ψάχνουμε κάτι εκεί που δεν υπάρχει τίποτα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!