Εμφανώς εκνευρισμένος ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την ήττα της Αλ Νασρ στο ντέρμπι κορυφής από την Αλ Ιτιχάντ με 1-0.

Εμφανώς εκνευρισμένος ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την ήττα της Αλ Νασρ στο ντέρμπι κορυφής από την Αλ Ιτιχάντ με 1-0. Ο διάσημος Πορτογάλος, εισέβαλε στο τούνελ προς τα αποδυτήρια, πετώντας μπουκάλια νερού, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, που κρίθηκε από το γκολ του Ρομαρίνιο στο 80ο λεπτό κι έφερε την ομάδα του CR7 στην 2η θέση της κατάταξης, με έναν βαθμό διαφορά από την πρωτοπόρο, Αλ Ιτιχάντ, στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 38χρονος επιθετικός, δεν κατάφερε να «βρει δίχτυα» για δεύτερο συνεχόμενο ματς, καθώς ο τερματοφύλακας της Αλ Ιτιχάντ, Μαρσέλο Γκρόε, απέκρουσε εντυπωσιακά, στις καθυστερήσεις του αγώνα, ένα πολύ δυνατό σουτ του Ρονάλντο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι οπαδοί της Αλ Ιτιχάντ, χλεύαζαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε όλη την διάρκεια του αγώνα, φωνάζοντας επανειλημμένα το όνομα του… Λιονέλ Μέσι.

Ο Ρονάλντο, ο οποίος έχει πετύχει οκτώ γκολ σε επτά αγώνες πρωταθλήματος για την Αλ Νασρ, έβγαλε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, πριν φύγει από το γήπεδο και φαινόταν έτοιμος να το πετάξει, πριν ανακτήσει την ψυχραιμία του.

Ωστόσο, χειροκρότησε τους οπαδούς της Αλ Νασρ πριν φύγει από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ έγραψε σε ανάρτηση του στο Twitter:

«Απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα, αλλά παραμένουμε συγκεντρωμένοι στην σεζόν μας και στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Ευχαριστούμε τους οπαδούς της Αλ Νασρ για την υποστήριξή, ξέρουμε ότι μπορούμε να βασισθούμε σε εσάς!».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!