Ίντερ: Παρά την αρκετή γκρίνια που υπάρχει, ο Σιμόνε Ιντζάγκι είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τον Ρομέλου Λουκάκου.

Ο Ρομέλου Λουκάκου «δίνει εξαιρετικά μηνύματα» το τελευταίο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τον προπονητή της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι.

Ο Βέλγος διεθνής έχει πετύχει μόλις τέσσερα γκολ με τους Νερατζούρι από τότε που επέστρεψε ως δανεικός από την Τσέλσι τον περασμένο Ιούνιο.

Δύο από αυτά έχουν έρθει στις τελευταίες τέσσερις εμφανίσεις του – συμπεριλαμβανομένου του νικητή στο πρώτο παιχνίδι της Ίντερ με την Πόρτο για τους “16” του Champions League. Ίντερ

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο επιθετικός απέχει μόλις ένα γκολ από το να γίνει μόλις ο τέταρτος παίκτης με 50 γκολ σε Serie A και Premier League, μετά τους Τζιανφράνκο Ζόλα, Έντιν Ντζέκο και Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Γνωρίζουμε την αξία του, ήρθε σε μια προβληματική περίοδο και τώρα δίνει εξαιρετικά μηνύματα», δήλωσε ο Ιντζάγκι για τον Λουκάκου στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Ίντερ με τη Σπέτσια την Παρασκευή.

«Προπονείται με τον καλύτερο τρόπο κάθε μέρα, πέτυχε ένα σημαντικό γκολ απέναντι στην Πόρτο και θέλουμε να συνεχίσει να ανεβάζει στροφές».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!