Η Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισε έναν ακόμα ευρωπαϊκό αποκλεισμό και ο Σέρχιο Ράμος παραδέχτηκε πως η ομάδα δεν ήταν έτοιμη να ανταποκριθεί.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός, όπως είναι φυσικό «πόνεσε» αρκετά, τόσο τους φίλους της ομάδας όσο και τη διοίκηση. Ο Σέρχιο Ράμος παραδέχτηκε μέσω ανάρτησής του στα social media πως ουδείς στην ομάδα δεν ήταν έτοιμος να ανταποκριθεί στο επίπεδο του Champions League ωστόσο τόνισε πως η ομάδα θα επιστρέψει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρχιο Ράμος:

«Βαθύτατα απογοητευμένος για εσάς και εμάς. Δεν ήμασταν στο επίπεδο που απαιτεί το Champions League. Δεν διαχειριστήκαμε τις μικρές λεπτομέρειες που είναι κλειδί και έτσι χάθηκε ο βασικός στόχος μας. Είναι οδυνηρό, αλλά οι πρωταθλητές αναγεννιούνται από τις ήττες και σφυρηλατούνται στις αντιξοότητες. Θα επιστρέψουμε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sergio Ramos (@sergioramos)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!