Η Τσέλσι προκρίθηκε στους «8» του Champions League και ο Γκράχαμ Πότερ δεν έκρυψε την χαρά του για την επιτυχία της ομάδας του Λονδίνου.

Η Τσέλσι προκρίθηκε στους «8» του Champions League και ο Γκράχαμ Πότερ εξασφάλισε την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας του Λονδίνου.

Η ήττα στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» από την Ντόρτμουντ με 1-0 δεν εμπόδισε την ομάδα του να επικρατήσει χθες με 2-0 στην ρεβάνς του «Στάμφορντ Μπριτζ» και προκριθεί στην επόμενη φάση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Αγγλος τεχνικός δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του:

«Είναι πολλά τα συναισθήματά μου μετά από μια φανταστική βραδιά. Ήταν ένα πολύ έντονο ματς, ειδικά στο τέλος του, αλλά οι παίκτες μου έκαναν καταπληκτική δουλειά. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνους, αλλά και για τους φιλάθλους μας.

»Στα πέναλτι του Χάβερτς δεν κοίταζα, αλλά του είχα εμπιστοσύνη. Σαν παίκτης απέφευγα να εκτελώ τα πέναλτι, οπότε θαυμάζω όποιον αναλαμβάνει την ευθύνη», τόνισε ο Πότερ και συμπλήρωσε:

«Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια μας είναι πανηγυρική τώρα. Περάσαμε μερικές δύσκολες στιγμές και αυτή η διοργάνωση είναι πολύ σημαντική για εμάς.

»Αν κοιτάξουμε και τα δύο παιχνίδια που δώσαμε κόντρα στην Ντόρτμουντ, νομίζω πως αξίζαμε να προκριθούμε. Αφήνουμε πίσω μας τις δυσκολίες και κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!