Η πίεση ήταν πραγματικά μεγάλη. Ο Γκράχαμ Πότερ δεν είδε την εκτέλεση του πέναλτι που έδωσε την πρόκριση στην Τσέλσι.

Η πίεση ήταν πραγματικά μεγάλη. Ο Γκράχαμ Πότερ έχει διαχειριστεί ένα μεγάλο φορτίο το οποίο όπως είναι λογικό μεγαλώνει κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Μάλιστα, δεν άντεχε να δει τον Κάι Χάβερτς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ένα γκολ που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι κάμερες «συνέλαβαν» τον Άγγλο τεχνικό των «μπλε» να είναι σκυμμένος στον πάγκο, την ώρα που ο Γερμανός άσος ετοιμαζόταν να σημειώσει το 2-0 για την Τσέλσι. Κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος στη συνέντευξη τύπου.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Γκράχαμ Πότερ