Ο προπονητής της Τσέλσι, Γκράχαμ Πότερ, προέτρεψε τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν στον αγώνα με αντίπαλο την Ντόρτμουντ.

Ο προπονητής της Τσέλσι, Γκράχαμ Πότερ, προέτρεψε τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν με ένταση αύριο (7/3) στο «Στάμφορντ Μπριτζ», καθώς η ομάδα του θα προσπαθήσει να… ανατρέψει την ήττα (1-0) που υπέστη από την Ντόρτμουντ στην Γερμανία και να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League.

Οι Γερμανοί έχουν κερδίσει τα τελευταία 10 παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων οκτώ στην Bundesliga, όπου είναι δεύτεροι, μόνο εξαιτίας της διαφοράς τερμάτων, πίσω από την Μπάγερν Μονάχου.

Η Τσέλσι αποκλείστηκε και από τα δύο εγχώρια κύπελλα και βρίσκεται στη 10η θέση στην Premier League, με συνέπεια το Champions League να φαίνεται ως ο μοναδικός ρεαλιστικός στόχος του συλλόγου για ένα τρόπαιο αυτή τη σεζόν.

Οι φίλαθλοι των «Μπλε» έμειναν απογοητευμένοι αφού η ομάδα απέτυχε να κερδίσει για έξι συνεχόμενα παιχνίδια, έχοντας ξοδέψει σχεδόν 300 εκατομμύρια λίρες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, περισσότερα από ό,τι οι σύλλογοι Bundesliga, LaLiga, Serie A και Ligue 1 μαζί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Οι φίλαθλοι έχουν πάντα το δικαίωμα να εκφράζουν τις απόψεις τους και υποφέρουν όπως οι υπόλοιποι από εμάς όσον αφορά τα αποτελέσματα που είχαμε. Η υποδοχή και η υποστήριξη που είχαμε ήταν φανταστική», είπε ο Πότερ μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

«Γνωρίζουν τη σημασία του αγώνα αύριο το βράδυ. Θέλουν η ομάδα να περάσει, να προχωρήσει και ξέρουν πόσο σημαντικοί είναι. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι θα είναι δύσκολα για την Ντόρτμουντ εκτός έδρας στο Champions League και χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας για αυτό», πρόσθεσε.

Ο Γκράχαμ Πότερ είπε ότι η πολυαναμενόμενη νίκη της Τσέλσι, η οποία ήρθε κόντρα στη Λιντς το Σάββατο για να σπάσει το σερί χωρίς νίκη, έφερε χαμόγελα στα πρόσωπα των παικτών ενόψει του αγώνα της Ντόρτμουντ:

«Είναι καλύτερα όταν κερδίζεις. Όλοι είναι λίγο πιο χαρούμενοι. Είχαμε κάποια παιχνίδια όπου θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει περισσότερα από ένα γκολ και χρειαζόμαστε αυτήν την απόδοση αύριο το βράδυ. Παίζουμε ενάντια σε μια κορυφαία ομάδα, μια ομάδα που βρίσκεται σε καλή θέση με τις νίκες που είχε», τόνισε ο Πότερ, που θα αποφασίσει αύριο για τη συμμετοχή του αμυντικού Ρις Τζέιμς, ο οποίος έχασε τον αγώνα της Λιντς με τραυματισμό στον μηρό.

Επιστρέφει ο Κρίστιαν Πούλισικ, αλλά όχι και ο μέσος Ενγκολό Καντέ που έχει μείνει εκτός δράσης από τον Αύγουστο. «Είναι πολύπλοκο το θέμα με τον Καντέ γιατί είχε πολύ χρόνο εκτός. Θα είναι μια περίπτωση για το πώς θα τον επαναφέρουμε σε ταχύτητα για να παίξει ποδόσφαιρο Premier League ή Champions League», είπε ο Πότερ. «Δεν θα μπορεί να επιστρέψει για 90 λεπτά σύντομα, αλλά το γεγονός ότι είναι μαζί μας είναι συναρπαστικό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.