Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει στο στόχαστρο τον μέσο της Λέστερ, Γιούρι Τίλεμανς, ως εναλλακτική λύση χαμηλού κόστους για τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει στο στόχαστρο τον μέσο της Λέστερ, Γιούρι Τίλεμανς, ως εναλλακτική λύση χαμηλού κόστους του βασικού της στόχου για τη μεσαία γραμμή Τζουντ Μπέλινγκχαμ, σύμφωνα με το Defensa Central.

Οι Μαδριλένοι πιστεύεται ότι φοβούνται πως θα χάσουν τον Άγγλο λόγω του υπέρογκου ποσού μεταγραφής που συνεπάγεται και τον έντονο ανταγωνισμό από τους συλλόγους της Premier League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αν δεν καταφέρουν να αποκτήσουν τον άσο της Ντόρτμουντ, θα κινηθούν αντ’ αυτού για τον πλέι μέικερ της Λέστερ, Τίλεμανς.

Πρόκειται για μία εξαιρετική low cost επιλογή, που βέβαια ξέρουν όλοι στη Ρεάλ Μαδρίτης πως δεν έχει την ποιότητα του Μπέλινγκχαμ. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση δεν τους… χαλάει η περίπτωσή του

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!