Ο προπονητής της Τσέλσι, Γκράχαμ Πότερ, παραδέχθηκε ότι έλειψε στην Τσέλσι ο Γουέσλι Φοφανά όσο ήταν τραυματίας.

Ο προπονητής της Τσέλσι, Γκράχαμ Πότερ, παραδέχθηκε ότι έλειψε στην Τσέλσι ο Γουέσλι Φοφανά όσο ήταν τραυματίας, μετά το νικητήριο γκολ του απέναντι στη Λιντς.

Ο Φοφανά πήρε την κεφαλιά από κόρνερ του Τσίλγουελ και έδωσε το προβάδισμα στους «μπλε» στο Stamford Bridge και ταυτόχρονα τη νίκη με 1-0. Το γκολ ήταν το πρώτο του Φοφανά από τότε που ήρθε στην Τσέλσι από τη Λέστερ το περασμένο καλοκαίρι και μόλις η τρίτη του συμμετοχή μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό στο γόνατο που υπέστη τον Οκτώβριο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Πότερ ήταν ενθουσιασμένος που είδε τον 22χρονο να παίζει σημαντικό ρόλο στη νίκη της ομάδας του, δηλώνοντας στο BBC Sport: «Ο Φοφανά ήταν μια μεγάλη απουσία για εμάς. Είναι ένας από τους παίκτες που ήταν εκτός για αρκετό καιρό. Είναι σωματώδης, καλός με την μπάλα και κάνει αυτό που κάνει καλά στο γήπεδο. Σήμερα μας έδωσε τη νίκη».

Και πρόσθεσε: «Ο κόσμος νοιάζεται. Οι παίκτες θέλουν να κερδίζουν και οι οπαδοί θέλουν να τα πάμε καλά. Σε ένα σκορ 1-0 στην Πρέμιερ Λιγκ, όλα μπορούν να συμβούν, αν σκεφτείς την πορεία που έχουμε, δεν είναι περίεργο που υπήρχαν νεύρα. Οι παίκτες πάλεψαν για τη νίκη και αυτό μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!