Ο Ραφαέλ Πιμέντα, ατζέντης του Έρλινγκ Χάαλαντ, χαρακτήρισε τη Ρεάλ Μαδρίτης "χώρα των ονείρων" σε συνέντευξή του.

Ο Ραφαέλ Πιμέντα, ατζέντης του Έρλινγκ Χάαλαντ, χαρακτήρισε τη Ρεάλ Μαδρίτης “χώρα των ονείρων” σε συνέντευξή του στη σύνοδο κορυφής των FT Business of Football στο Λονδίνο (μέσω της SUN).

Ο Πιμέντο άφησε να εννοηθεί ότι ο Χάαλαντ ήθελε να μετακομίσει στην Premier League για να συνεργαστεί με τον Πεπ Γκουαρντιόλα και να βιώσει ό,τι έκανε ο πατέρας του με τα αγγλικά μεγαθήρια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμη ότι ο Πιμέντο έχει χαράξει μια συγκεκριμένη πορεία για τον πελάτη του και η Μαδρίτη θα μπορούσε να είναι ένας μελλοντικός προορισμός για τον Χάαλαντ.

«Όταν έχουμε έναν παίκτη, κάνουμε σχέδια. Ακόμα και αν ο παίκτης είναι 15 ετών. Σχεδιάζουμε την πορεία της καριέρας του. Και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάτι δικό της που την κάνει την Χώρα των Ονείρων για τους παίκτες», σημείωσε ο Πιμέντα και πρόσθεσε:

«Η Μαδρίτη διατηρεί αυτή τη μαγεία. Δεν έχει στόχο το πρωτάθλημα αλλά έχει το Champions League».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!