Ο Βολκάν Ντεμιρέλ τόνισε ότι περίπου οι μισοί άνθρωποι από αυτούς που γνώριζε στην πόλη Χατάι έχασαν τη ζωή τους.

Οι άνθρωποι στην Τουρκία προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους μετά τον φονικό σεισμό. Μάλιστα, διοργανώθηκε ειδική τηλεοπτική εκπομπή για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων. Ο Βολκάν Ντεμιρέλ έδωσε το παρών στην εκπομπή αυτή και τόνισε πως έχασε σχεδόν τους μισούς ανθρώπους που γνώρισε στην πόλη Χατάι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βολκάν Ντεμιρέλ:

«Εάν γνώριζα 100 ανθρώπους κατά την διάρκεια της παραμονής μου στο Χατάι, έχασα σχεδόν τους μισούς από αυτούς. Όσοι επιβίωσαν έχασαν κάποιο μέλος της οικογένειάς τους, το μέλλον τους. Εύχομαι να μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα. Ας μην τους ξεχάσουμε. Τα προβλήματα συνεχίζονται σε αυτές τις περιοχές. Ελπίζω πως όλοι θα δράσουν βοηθώντας αυτούς τους ανθρώπους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!