Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς είναι αισιόδοξοι ότι ο Στέφεν Κάρι θα είναι έτοιμος ενόψει των τριών εκτός έδρας αγώνων της επόμενης εβδομάδας.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς είναι αισιόδοξοι ότι ο Στέφεν Κάρι θα είναι έτοιμος ενόψει των τριών εκτός έδρας αγώνων της επόμενης εβδομάδας, όπως ανέφερε το ESPN.

Ο 35χρονος είναι εκτός αγωνιστικής δράσης από τις 4 Φεβρουαρίου, όταν τραυματίστηκε στο αριστερό του πόδι στη νίκη επί των Ντάλας Μάβερικς. Το διάστημα της αποχής του οι Ουόριορς έχουν ρεκόρ 5-4, συμπεριλαμβανομένων τριών διαδοχικών νικών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το «ταξίδι» των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς μακριά από την έδρα του αρχίζει την Κυριακή με τους Λος Άντζελες Λέικερς. Κατόπιν, στο πρόγραμμα ακολουθούν οι αγώνες την Τρίτη στην Οκλαχόμα Σίτι και στις 9 Μαρτίου στο Μέμφις.

Ο Κάρι έχει μέσο όρο 29,4 πόντους, 6,4 ασίστ και 6,3 ριμπάουντ τη φετινή σεζόν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!