Ο προπονητής της Τσέλσι, Γκράχαμ Πότερ, απάντησε στο αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

Η κατάσταση στην Τσέλσι είναι αρκετά περίπλοκη και πολλά ακούγονται γύρω από το μέλλον του Γκράχαμ Πότερ.

Ο προπονητής των «μπλε» έχει δεχθεί έντονη κριτική. Μάλιστα, ο κόσμος συλλέγει υπογραφές με στόχο την απομάκρυνσή του.

Ο ίδιος έδωσε τις δικές του απαντήσεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και έφερε ως παράδειγμα τους Αρτέτα και Κλοπ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκράχαμ Πότερ:

«Η Άρσεναλ ήταν δύο χρόνια με τον Μικέλ (Αρτέτα) και βρέθηκε κοντά στην απόλυση, ο κόσμος ήθελε να φύγει. Είναι καταστροφή και φυσικά τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει, αλλά έτσι είναι. Κοιτάξτε την κατάσταση του Κλοπ στη Λίβερπουλ. Δεν έχει τα αποτελέσματα και ξαφνικά ο κόσμος θέλει να φύγει. Είναι απλώς η φύση του ποδοσφαίρου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.