Ο Σίλβεν Φρανσίσκο μίλησε για το Περιστέρι και τη συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Σίλβεν Φρανσίσκο αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες του Περιστερίου. Ο έμπειρος παίκτης παραχώρησε συνέντευξη στην πατρίδα όπου μίλησε για τον Βασίλη Σπανούλη αλλά και τη γενικότερη παρουσία του στην Ελλάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σίλβεν Φρανσίσκο:

«Νιώθω πολύ καλά. Ο Σπανούλης είναι ηγέτης, είναι θρύλος, μου δίνει ώθηση αρκετά και με ενθαρρύνει συνεχώς. Είναι πάντα εκεί για να μας ακούσει και να μας βοηθήσει. Είναι πολύ καλός προπονητής. Βασικά υπέγραψα στο Περιστέρι bwin για εκείνον. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος και έχουμε το ίδιο όραμα. Μαθαίνω από εκείνον και πιστεύω ότι θα είναι μία πολύ ωραία χρονιά που θα ανέβω επίπεδο».

Για το ποιες ομάδες Ευρωλίγκας ενδιαφέρθηκαν για εκείνον:

«Ήταν οι Μπασκόνια, Βαλένθια και Εφές… Δεν προχώρησε κάτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να σταθώ στο επίπεδο της Ευρωλίγκας. Έχω υπογράψει για έναν χρόνο, μπορεί να πάω την επόμενη σεζόν. Το θέμα είναι να μαθαίνεις συνεχώς».

Για το αν είναι σε επαφή με τον Μουσταφά Φαλ του Ολυμπιακού:

«Πηγαίνουμε για φαγητό έξω μαζί, πηγαίνω στο σπίτι του και βλέπουμε αγώνες. Με την Ευρωλίγκα δεν έχει πολύ χρόνο εκείνος, αλλά έρχεται και βλέπει και δικά μου παιχνίδια».

Για το τι θα έλεγε στους συμπατριώτες του για την Ελλάδα:

«Να μην διστάσουν να έρθουν! Υπάρχουν δώδεκα ομάδες στο πρωτάθλημα και οι 4-5 είναι πολύ καλές. Αρχικά, δεν ήθελα να πάω στην Ελλάδα, καθώς δεν αποτελούσε προτεραιότητά μου. Αλλά, όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Επίσης, η ομάδα μας είναι συνεπής οικονομικά και δεν έχουμε προβλήματα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!