Ο Σακίλ Ο'Νιλ μίλησε για τον Ντουάιτ Χάουαρντ, τονίζοντας πως ο πρώην σέντερ δεν θα τολμούσε να τον αντιμετωπίσει.

Ο Σακίλ Ο’Νιλ μίλησε για τον Ντουάιτ Χάουαρντ, τονίζοντας πως ο πρώην σέντερ δεν θα τολμούσε να τον αντιμετωπίσει ούτε στα 39 του χρόνια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η αλήθεια είναι πως ούτε ο Ντουάιτ Χάουαρντ, ούτε ο Άντριου Μπάινουμ θα τολμούσαν να με προκαλέσουν σε μονομαχία ένας εναντίον ενός.

»Ακόμη και τώρα που είμαι 39 ετών. Δεν με απασχολεί μια τέτοια σύγκριση», τόνισε ο Σακίλ Ο’Νιλ.

Να θυμίσουμε πως ο Χάουαρντ έχει κερδίσει στο παρελθόν τρεις φορές το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της σεζόν, ενώ παίζει ακόμη μπάσκετ στην Ταϊβάν, παρότι έχει «πατήσει» τα 37.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!