Ο Μίτσελ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως το πρωτάθλημα δεν χρειάζεται ξένους διαιτητές.

Ο Ολυμπιακός παρά την ανωτερότητά του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν κατάφερε τη νίκη καθώς το γκολ του Βρουσάι ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Μίτσελ μίλησε για τις αποφάσεις της διαιτησίας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και τόνισε πως το πρωτάθλημα δεν χρειάζεται ξένους διαιτητές.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίτσελ:

«Έχουμε παρουσιάσει τον αντίπαλο να φαίνεται σαν μία ομάδα κατώτερη. Τον κάναμε να φαίνεται υποδεέστερος γιατί παίξαμε πολύ καλά. Πάντα κάτι συμβαίνει και δεν μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ήδη ήταν άδικο, έπρεπε να περιμένουμε έως το τελευταίο λεπτό για να πανηγυρίσουμε. Η ερμηνεία των κανονισμών είναι εναντίον μας.

Είναι άδικη η ερμηνεία των κανονισμών, μάς αντιμετωπίζουν σαν μικρή ομάδα. Σε αυτή την αίθουσα έχουμε μιλήσει για την ύπαρξη ξένων διαιτητών. Σας έχω ξαναπεί για αυτά. Σήμερα αποδεικνύεται ότι δεν χρειαζόμαστε ξένους διαιτητές. Αυτοί οι διαιτητές θα πάνε στο σπίτι τους και δεν θα τους απασχολήσει ξανά. Δεν είναι εδώ για να μπουν στο κλίμα του παιχνιδιού. Οι διαιτητές ξέρουν τους κανονισμούς, είναι κάτι που ερμηνεύουν ο καθένας διαφορετικά. Και δεν μιλάω για το γκολ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!