Απογοητευμένος από την ακύρωση του γκολ του ήταν ο Μάριος Βρουσάι.

Ο Μάριος Βρουσάι θα μπορούσε να γίνει ο παίκτης που θα έκρινε τη σημερινή αναμέτρηση ωστόσο το γκολ που σημείωσε ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από υπόδειξη του VAR.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων τόνισε πως ήθελε να κλάψει μετά την ακύρωση του γκολ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριος Βρουσάι:

«Μετά που ακύρωσαν το γκολ ήθελα να κλάψω, δεν υπάρχει χειρότερα ο συναίσθημα. Είχαμε χαμένες ευκαιρίες, όταν έβαλα το γκολ πανηγύρισα με την ψυχή μου. Μετά από ένα οφσάιντ που δεν έχω δει τη φάση. Δείξαμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα και στα δύο παιχνίδια.

Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός, μας έδωσε ώθηση. Δεν υπήρχε περίπτωσηνα μην κερδίζαμε το ματς. Στην ουσία το χάσαμε, όπως και στη Λεωφόρο, που έπρεπε να κερδίσουμε.

Πολλές φορές η μπάλα δεν σε θέλει. Δείξαμε ότι δεν σταματάμε, ότι το θέλαμε πάρα πολύ. Ακόμη και με δέκα παίκτες ο αντίπαλος προσπαθούσε να κάνει καθυστερήσεις. Οι καθυστερήσεις ήταν ελάχιστες. Η πρώτη κίτρινη στον Σωκράτη δεν ήταν καν κάρτα. Οι αποφάσεις του διαιτητή επηρέασαν το παιχνίδι. Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!