Την 5η θέση κατέλαβε η Κατερίνα Στεφανίδη στο indoor tour του Μπέρμιγχαμ - Ολοκλήρωσε με άλμα στα 4,51μ. και δεν πέρασε τα 4,61μ.

Την 5η θέση κατέλαβε η Κατερίνα Στεφανίδη στο indoor tour του Μπέρμιγχαμ.

Στον τελευταίο αγώνα της πριν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης, η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ανοιχτό στίβο, Κατερίνα Στεφανίδη, ολοκλήρωσε με άλμα στα 4,51μ. Είχε ξεκινήσει τον αγώνα της στα 4,51μ., αλλά εν συνεχεία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα 4,61 μέτρα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κριερ έχει περάσει φέτος τα 4,62μ. και με οδηγό την ικανότητα και την εμπειρία της, θα διεκδικήσει ένα ακόμη μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση.

Νικήτρια στο σημερινό αγώνα ήταν η Νιούμαν με 4,78μ. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Τίνα Σούτει με 4,71μ., που είναι με μεγάλη διαφορά η σταθερότερη Ευρωπαία της φετινής σεζόν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!