Μερίδιο ευθύνης θέλησε να βγάλει από πάνω του ο Γκράχαμ Πότερ για την κακή πορεία της Τσέλσι και το έριξε στον Τόμας Τούχελ.

Μερίδιο ευθύνης θέλησε να βγάλει από πάνω του ο Γκράχαμ Πότερ για την κακή πορεία της Τσέλσι και την ακόμα χειρότερη εικόνα των παικτών.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Λονδρέζων δεν δίστασε να ρίξει το… μπαλάκι στην προετοιμασία των παικτών της Τσέλσι με τον Τόμας Τούχελ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Έχω μιλήσει με τους ιδιοκτήτες και είναι πάντα στο ίδιο πλαίσιο. Εδώ και τέσσερις μήνες βρίσκομαι κάτω υπό τεράστια πίεση στην Τσέλσι και αυτό συνεχίζεται. Οι ιδιοκτήτες της ομάδας είναι εξαιρετικοί. Βλέπουν σε τι επίπεδο και σε τι κατάσταση είμαστε και είναι ανήσυχοι για αυτό. Πρέπει να τα πάμε καλύτερα», δήλωσε ο Πότερ και πρόσθεσε:

«Τα αποτελέσματα εννοείται πως δεν έχουν πείσει τους φιλάθλους μας και φταίω και εγώ για αυτό σίγουρα. Μίλησα με τους παίκτες μου για τους πολλούς τραυματισμούς και μου είπαν πως οφείλεται στην κακή προετοιμασία που έκαναν το καλοκαίρι με την ομάδα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!