Ο Φακούντο Καμπάτσο μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για τη συνεργασία με τον Ερυθρό Αστέρα αλλά και για το πέρασμά του από το NBA.

Ο Φακούντο Καμπάτσο περιμένει πως και πως την επιστροφή του στην EuroLeague. Ο έμπειρος guard του Ερυθρού Αστέρα μίλησε σε μέσο της Αργεντινής τόσο για αυτή τη νέα εμπειρία αλλά και για το πέρασμά του από το NBA.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παρακάτω ακολουθούν τα όσα είπε ο Φακούντο Καμπάτσο:

«Έκανα τη δουλειά μου, προπονήθηκα, δούλεψα σκληρά και περίμενα την ευκαιρία μου. Ωστόσο, δεν κατέληξαν όλα όπως τα φανταζόμουν. Έμαθα στο Twitter ότι θα ήμουν χωρίς συμβόλαιο. Όταν ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι έγραψε στο Twitter ότι το Ντάλας θα με άφηνε ελεύθερο, ήξερα ότι κάτι συνέβαινε.

Ήξερα ότι θα μπορούσε να συμβεί για οποιονδήποτε λόγο, καθώς δεν ήταν ένα εγγυημένο συμβόλαιο, αλλά όχι τόσο νωρίς. Το φανταζόμουν τον Ιανουάριο, αλλά ήρθε τον Δεκέμβριο. Το πήρα καλά, όμως. Το δύσκολο μέρος ήταν η αβεβαιότητα.

Εν τω μεταξύ, έβαλα όλη μου την ενέργεια στις προπονήσεις. Δεν είχα τίποτα να χάσω αποδεχόμενος την πρόκληση από το Ντάλας. Μετά πήγα στην Ευρώπη γιατί ήξερα ότι ήταν πιο εύκολο να βρω έναν ρόλο εκεί παρά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και εμφανίστηκε ο Ερυθρός Αστέρας. δίνοντάς μου την ευκαιρία να μπορώ να παίξω και να νιώθω σημαντικός. Είμαι πολύ χαρούμενος εκεί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!