Στις δυσκολίες που κρύβει η διοργάνωση του Europa League, αλλά και στην προσωπικότητα του Ανχελ Ντι Μαρία, στάθηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Στις δυσκολίες που κρύβει η διοργάνωση του Europa League, αλλά και στην προσωπικότητα του Ανχελ Ντι Μαρία, στάθηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, λίγο μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Ναντ και την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

«Οταν έχεις έναν παγκόσμιο πρωταθλητή, όπως ο Ντι Μαρία, μεγαλώνει όλη η ομάδα. Πρέπει να το εκμεταλλευθείς γιατί είναι ένας εξαιρετικός πρωταθλητής», επεσήμανε ο προπονητής της Γιουβέντους και εξήγησε:

«Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίξεις σε Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Μετά τον αποκλεισμό μας από το Champions League, κάποιοι θα μπορούσαν να σκεφθούν, ότι θα ήταν «μια βόλτα στο πάρκο» για την Γιουβέντους, να κατακτήσει το Europa League. Αλλά δεν είναι τόσο απλό. Αυτό το παιχνίδι ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά όχι τέλειο. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, υπάρχουν σημεία που δεν μου άρεσαν απόψε.

Για να πάμε στο Champions League την επόμενη σεζόν, συνεχίζουμε να κερδίζουμε βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ είμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Το Europa League αυτήν την στιγμή, φαίνεται να είναι ο μόνος τρόπος για να Champions League, αλλά η κατάκτηση δεν είναι αυτονόητη.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο, αλλά τίποτε και κανείς δεν λέει ότι θα φθάσουμε εκεί. Η νίκη σε αυτούς τους αγώνες δεν είναι ποτέ εύκολη. Για την επιστροφή του Πολ Πογκμπά, θα δούμε αύριο στο Τορίνο. Θα μπορούσε να είναι εντάξει, για τον αγώνα με την Τορίνο την Τρίτη, εάν όλα πάνε καλά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!