Ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν ταξίδεψε στην Ισλανδία για τον αγώνα της Εθνικής Ισπανίας λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της EuroLeague ωστόσο βρήκε άλλο τρόπο ώστε να είναι δίπλα στους παίκτες του.

Η διαμάχη μεταξύ της FIBA και της EuroLeague καλά κρατεί και τα προβλήματα συνεχίζονται… Ωστόσο ο Σέρτζιο Σκαριόλο βρήκε τη λύση ώστε να είναι δίπλα στην εθνική Ισπανίας.

Ο Ιταλός κόουτς παρέμεινε στη Μπολόνια και δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας που ταξίδεψε στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, η τεχνολογία βοηθά πάντα και παντού.

Έτσι, με τη χρήση Zoom θα μπορεί να δίνει διαρκώς οδηγίες στους παίκτες του.

«Για εμάς, κάθε ματς της Εθνικής είναι σημαντικό. Έχουμε μιλήσει με τον Σέρτζιο και κατά κάποιο τρόπο θα είναι μαζί μας και στην Ισλανδία, αφού έχουμε κανονίσει να δώσει μέσω Zoom τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις του», δήλωσε στα ισπανικά μέσα ο βοηθός του Σκαριόλο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!