Πρέμιερ Λιγκ: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο εμβληματικός Βρετανός σπορτκάστερ Τζον Μότσον, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο εμβληματικός Βρετανός σπορτκάστερ της Πρέμιερ Λιγκ, Τζον Μότσον, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του. Ο «Μότι», όπως ήταν γνωστός στο αγγλικό κοινό, ο Μότσον εκίνησε να παρουσιάζει την κεντρική ποδοσφαιρική εκπομπή του BBC το 1971.

Συνολικά, στην καριέρα του, κάλυψε δέκα Παγκόσμια Κύπελλα και ισάριθμα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, καθώς και 29 τελικούς Κυπέλλου Αγγλίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ήταν με διαφορά μία από τις πιο γνώριμες φωνές που συνόδευαν αγώνες του βρετανικού ποδοσφαίρου τις τελευταίες δεκαετίες. Ο τελευταίος αγώνας που μετέδωσε ήταν η αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας με τη Γουέστ Μπρόμιτς, το 2018.

Φυσικά, το ευρύ κοινό τον έμαθε από τη συνεργασία του με την EA Sports, καθώς από το 1996 η φωνή του συνόδευε τους αγώνες στα βιντεοπαιχνίδια FIFA. Πρέμιερ Λιγκ

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!