Επί μιάμιση ώρα ανακρίθηκε την Τετάρτη (22/2) ο Πάουλο Ντιμπάλα απ’ τις ιταλικές οικονομικές αρχές λόγω... Γιουβέντους.

Επί μιάμιση ώρα ανακρίθηκε την Τετάρτη (22/2) ο Πάουλο Ντιμπάλα απ’ τις ιταλικές οικονομικές αρχές, κινδυνεύοντας σοβαρά με τιμωρία για πιθανή συνέργεια σε οικονομική παρατυπία της Γιουβέντους.

Όπως αναφέρει η ιταλική «La Repubblica» η ανάκριση του νυν επιθετικού της Ρόμα, έγινε από το αρμόδιο τμήμα ερευνών των οικονομικών Αρχών του Τορίνο, το οποίο εξετάζει συμμετοχή και συνέργεια του Αργεντινού, σε προσπάθειες της Γιουβέντους, να αλλοιώσει οικονομικά στοιχεία που αφορούσαν το συμβόλαιο του, κατά το διάστημα της παρουσίας του εκεί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η έρευνα έχει επικεντρωθεί σε μία πληρωμή που αφορά ένα ποσό της τάξεως των 3 εκατ. ευρώ. Εάν επιβεβαιωθούν οι παρατυπίες, ο Ντιμπάλα (όπως αναφέρει το δημοσίευμα) κινδυνεύει σοβαρά με ποινή αποκλεισμού ενός μήνα από κάθε αγωνιστική υποχρέωση.

Η ακρόαση των 12 βασικών κατηγορούμενων για οικονομική παραβίαση κανονισμών από τη Γιουβέντους, μεταξύ των οποίων οι Αντρέα Ανιέλι και Πάβελ Νέντβεντ, έχει οριστεί για τις 27 Μαρτίου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!