Το όνομα του Σέρτζιο Σκαριόλο ακούστηκε έντονα για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύστηκε από τον Χόρχε Γκαρμπαχόθα.

Τις τελευταίες ώρες ακούστηκε αρκετά το ενδεχόμενο συνεργασίας του Σέρτζιο Σκαριόλο με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η απώλεια του Copa del Rey έχει ανοίξει μία μεγάλη κουβέντα γύρω από το όνομα του Τσους Ματέο και κάπου εδώ συνδέθηκε ο Σέρτζιο Σκαριόλο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Χόρχε Γκαρμπαχόθα, διέψευσε κάθε τέτοιο σενάριο:

«Είναι φυσιολογικό να γίνεται θόρυβος γύρω από το όνομά του. Είναι σπουδαίος προπονητής και η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Όταν μεγάλες ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα δεν εκπληρώνουν τους στόχους τους, αυτές οι φήμες πάντα βγαίνουν.

Δεν υπάρχει τίποτα. Έχω πολύ καλή σχέση με τον Σέρτζιο, το περιβάλλον, τον ατζέντη και την οικογένειά του. Αν υπήρχε κάτι, θα το είχαμε συζητήσει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.