Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ελπίζει πως θα εγκριθεί το αίτημά του και θα αγωνιστεί κανονικά στις Η.Π.Α.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δήλωσε σήμερα (22/2) ότι ελπίζει σε θετικά νέα, σύντομα, σχετικά με το αίτημα ειδικής άδειας που έχει κάνει για να εισέλθει στις ΗΠΑ, και να συμμετάσχει στα τουρνουά ATP Masters 1000 “Indian Wells” και “Miami Open”, που ξεκινούν τον επόμενο μήνα. Ο Τζόκοβιτς, ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί κατά της Covid-19, πρόσθεσε ότι θα επιστρέψει στο ATP Tour στο Ντουμπάι την επόμενη εβδομάδα. Κέρδισε τον 10ο τίτλο του στο Australian Open και το 22ο Grand Slam της καριέρας του τον περασμένο μήνα στη Μελβούρνη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Τα σχέδιά μου μετά το Ντουμπάι εξαρτώνται από τις ΗΠΑ. Περιμένω απάντηση, δεν εξαρτάται από εμένα. Θα μάθω σύντομα», είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους στο Βελιγράδι, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη. «Όλα είναι σε εξέλιξη. Είμαι ευγνώμων στο Indian Wells και στο Miami Open για την υποστήριξή τους. Θα ήθελαν να μπορώ να παίξω στα τουρνουά τους. Ανυπομονώ για μια θετική απόφαση που περιμένω σύντομα, αλλά είναι κάτι που δεν εξαρτάται από εμένα», πρόσθεσε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!