Η Αλ Νασρ του άλλοτε συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο είναι η ομάδα με την οποία βρίσκεται σε συζητήσεις ο Μαρσέλο.

Η Αλ Νασρ του άλλοτε συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο είναι η ομάδα με την οποία βρίσκεται σε συζητήσεις ο Μαρσέλο, μετά τη λύση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως ανέφερε το βραζιλιάνικο «Uol Sport», οι Σαουδάραβες αποφάσισαν κάνουν κίνηση προς τον 34χρονο άσο, καταθέτοντάς του μία πολύ δελεαστική πρόταση, προκειμένου να ακολουθήσει τα βήματα του φίλου του, Κριστιάνο, προς το αραβικό κράτος.

Στο παιχνίδι της απόκτησής του βρίσκονται και ομάδες της Βραζιλίας όπως η Φλουμινένσε, όμως για την ώρα ο Μαρσέλο δεν δείχνει να «ψήνεται» με την προοπτική της επιστροφής στην πατρίδα του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!