Ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε την εντός έδρας συντριβή με 5-2 από την Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε πως η ομάδα του έχει να μάθει πολλά.

«Ηταν ένα περίεργο ματς, από το οποίο έχουμε να μάθουμε πολλά»… Με αυτά τα λόγια, σχολίασε ο Γιούργκεν Κλοπ, την εντός έδρας συντριβή με 5-2 από την Ρεάλ Μαδρίτης, στην πρώτη αναμέτρηση για τους «16» του Champions League.

«Το ξεκίνημα μας, ήταν υπέροχο. Ημασταν ακριβώς… εμείς, όπως θέλαμε να παίξουμε. Τους δημιουργούσαμε προβλήματα σε όλο το γήπεδο, διαβάσαμε καλά το παιχνίδι τους, ήταν ένα σούπερ εντατικό ξεκίνημα», επεσήμανε ο Γερμανός προπονητής της Λϊβερπουλ και πρόσθεσε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Προηγηθήκαμε 2-0. Νομίζω ότι συνολικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, εκτός από τα γκολ που δεχθήκαμε. Στην συνέχεια, γίναμε λίγο πιο παθητικοί, αρκετά ψηλά στον αγωνιστικό χώρο και δεν ασκούσαμε πίεση όταν έπρεπε.

»Ο τρόπος που αμυνθήκαμε στο τρίτο γκολ, ήταν προφανώς απαράδεκτος και μετά το 3-2, καταλήξαμε να παίξουμε το παιχνίδι του αντιπάλου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!