Συνεχίζονται οι προπονήσεις στην Παναχαϊκή με τους παίκτες να είναι σε καλή κατάσταση.

Η Παναχαϊκή έχει ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις μετά την λήξη της εποχής των παικτών και πλέον μένει να φανεί πότε θα έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

«Η ομάδα μας ξεκίνησε κανονικά τις προπονήσεις της από το Σάββατο (18/02) και την Κυριακή (19/02).

Σήμερα Δευτέρα (20/02) πραγματοποιήθηκε πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της «Παναχαικής Γ.Ε.».

Ο προπονητής της ομάδας μαζί με το τεχνικό του επιτελείο δημιούργησαν ένα προπονητικό πλάνο με στόχο να καλυφθεί το χαμένο έδαφος τόσο από τους ρυθμούς προπονήσεων όσο και των αγώνων.

Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι και ακολούθησαν πρόγραμμα που περιελάμβανε αερόβιο με και χωρίς μπάλα, δύναμη, παιχνίδια με μπάλα και στατικές φάσεις.

Παρά την αποχή, οι παίκτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!