Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Παρελθόν και τυπικά από τον Παναθηναϊκό αποτελεί από το απόγευμα της Τρίτης (21/02) ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Μετά από διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, που κορυφώθηκαν το τελευταίο 48ωρο, ο Μαυροβούνιος τεχνικός δέχτηκε να λύσει τη συνεργασία του με την αθηναϊκή ΚΑΕ λαμβάνοντας ως αποζημίωση τα χρήματα που έπρεπε να πάρει έως το τέλος της περιόδου, αλλά και το 50% του συμβολαίου της ερχόμενης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον έμπειρο προπονητή: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ντέγιαν Ράντονιτς και του εύχεται καλή συνέχεια στη ζωή και την καριέρα του.»

Να σημειωθεί ότι πρώτος προπονητής του «τριφυλλιού» στο υπόλοιπο της περιόδου θα είναι ο Χρήστος Σερέλης, με τον Πάμπλο Λάσο ν΄ αποτελεί το διακαή πόθο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για ν΄ αναλάβει από το προσεχές καλοκαίρι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!