Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αύξησε τις τιμές των εισιτηρίων για πρώτη φορά μετά από έντεκα ολόκληρες σεζόν κατά 5%.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αύξησε τις τιμές των εισιτηρίων για ενήλικες κατά 5% για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, μετά από 11 σεζόν που τις είχε «παγωμένες», όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Premier League.

Η άνοδος οφείλεται στο υψηλότερο κόστος της διεξαγωγής αγώνων, το οποίο έχει αυξηθεί κατά 40% τα τελευταία πέντε χρόνια και 11% τους τελευταίους 12 μήνες, πρόσθεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η μέτρια αύξηση της τιμής για τη σεζόν 2023/24 είναι απαραίτητη για να μπορέσει ο σύλλογος να λειτουργεί σε βιώσιμη βάση», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αγγλική ομάδα, προσθέτοντας:

«Διατηρήσαμε τις αυξήσεις τιμών πολύ κάτω από τον τρέχοντα ρυθμό πληθωρισμού… Οι τιμές των εισιτηρίων στο Old Trafford – μαζί με τις τιμές φαγητού και ποτών την ημέρα του αγώνα – θα συνεχίσουν να είναι από τις πιο προσιτές στην Premier League».

Ο σύλλογος πρόσθεσε ότι θα διατηρήσει «παγωμένες» τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για κάτω των 16 ετών και νέους. Το ίδιο ισχύει και για την έκπτωση 50% για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ηλικίας 65 ετών και άνω.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!