Δεν δυσκολεύουν όπως φαίνεται τα πράγματα για τον Γκράχαμ Πότερ στον πάγκο της Τσέλσι, μετά την ήττα-σοκ από τη Σαουθάμπτον.

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Γκράχαμ Πότερ στον πάγκο της Τσέλσι, μετά την ήττα-σοκ στο Λονδίνο από την ουραγό της βαθμολογίας Σαουθάμπτον με 1-0, για την 24η αγωνιστική της Premier League.

Οι «μπλε» παρά τα εκατοντάδες εκατ. ευρώ των μεταγραφών ηττήθηκαν ξανά και πλέον ο Αγγλος τεχνικός είναι στο επίκεντρο της κριτικής.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η διοίκηση όμως τον στηρίζει και δεν σκοπεύει, τουλάχιστον προς το παρόν, να προχωρήσει στην αλλαγή τεχνικής ηγεσίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Mirror» ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, επικοινώνησε με τον Πότερ και τον διαβεβαίωσε πως τον εμπιστεύεται και τον στηρίζει απόλυτα.

Ολα βέβαια θα κριθούν από τα επόμενα αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Champions League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!