Θανάσης και Γιάννης Αντετοκούνμπο τρελάθηκαν με ένα από τα καρφώματα του ΜακΚλάνγκ.

Ο Ματ ΜακΚλάνγκ προσέφερε θέαμα και φανταστικά καρφώματα στο All Star Game και όπως ήταν φυσικό αναδείχθηκε νικητής στον σχετικό διαγωνισμό. Γιάννης Αντετοκούνμπο

Κορυφαίο του κάρφωμα ήταν αυτό όπου πέρασε πάνω από δύο άτομα, ακούμπησε τη μπάλα στο ταμπλό και στη συνέχεια κάρφωσε ανάποδα. Κάτι που άφησε άναυδους τους πάντες μεταξύ των οποίων ήταν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ειδικότερα τόσο αυτός όσο και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο με τον Σακίλ Ο΄Νίλ δεν μπορούσαν να πιστέψουν σε αυτό το κάρφωμα και πραγματικά το χάρηκαν με την ψυχή τους.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.