Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, μίλησε για την ήττα-αποκλεισμό της ομάδας του από τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, μίλησε για την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό. 

Οι πράσινοι ηττήθηκαν από τους Πειραιώτες και αποκλειστηκαν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και ο Ράντονιτς απέδωσε την ήττα στα πολλά λάθη της ομάδας του. 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Το ξεκίνημά μας και το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλο προβάδισμα και είχε τον έλεγχο μετά από αυτό. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το σημερινό με το χθεσινό», τονισε αρχικά ο Ντέγιαν Ράντονιτς και πρόσθεσε:

«Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν το κλειδί. Ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετικά, έβαλε όλα τα σουτ, ενώ εμείς κάναμε κακές επιθέσεις, όχι όπως στο πρώτο ημίχρονο. Χάσαμε τον ρυθμό μας και δεν αντιδράσαμε. Κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα και στην επίθεση και γι’ αυτό χάσαμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!